Xiaomi представила «розумний» бойлер з операційною системою HyperOS

Компанія Xiaomi розширила лінійку своїх «розумних» пристроїв, представивши водонагрівач Mijia 60L N1 на базі операційної системи HyperOS. Про це повідомляє видання GizmoChina.

Новий бойлер Mijia 60L N1 отримав 60-літровий бак для нагрівання води та низку «розумних» функцій завдяки інтеграції операційної системи HyperOS. Зокрема, пристрій підтримує швидке нагрівання, інтелектуальне підключення та можливість керування через мобільний додаток Mi Home за допомогою HyperOS Connect.

Застосунок Mi Home дозволить власникам «розумного» бойлера програмувати час його роботи, наприклад, на години з найнижчими тарифами на електроенергію. Максимальна потужність Mijia 60L N1 становить 3300 Вт, проте пристрій самостійно регулює споживання в діапазоні 2200-3300 Вт залежно від потреб сім’ї.

Окрім цього, бойлер обладнано багаторівневою системою глибокого очищення та стерилізації води при температурі 80°C, що дозволяє усунути до 99,99% бактерій.

Наразі Xiaomi не уточнила, чи знадобиться оновлювати прошивку «розумного» бойлера подібно до смартфонів. Нова модель Mijia 60L N1 вже доступна для покупки в Китаї за ціною 1099 юанів (близько 6 000 гривень).

Поява Mijia 60L N1 демонструє подальше розширення Xiaomi на ринок «розумної» побутової техніки з інтеграцією операційної системи HyperOS та функціями інтелектуального керування через застосунки.

Більше публікацій за темою