Представлено Amazfit Helio Ring – розумне кільце для спортсменів

Продажі гаджета для моніторингу здоров’я стартують 15 травня.

Amazfit Helio Ring – фітнес-трекер у вигляді кільця. Уперше про його розробку стало відомо в рамках заходу CES 2024 у січні цього року. Зараз виробник розкрив більше даних, а також назвав дату старту продажів і ціну пристрою, випливає з даних Gizmochina.

Каблучка виготовлена з легкого титанового сплаву. Вона не викликає дискомфорту під час носіння і відрізняється довговічністю. Бренд стверджує, що Helio Ring може відстежувати сон і варіабельність серцевого ритму.

Пристрій щодня генерує «оцінку готовності» – найважливіший показник фізичної та психічної готовності спортсмена до тренувань. Цей показник допомагає персоналізувати тренування на основі даних про стан здоров’я в режимі реального часу.

Гаджет синхронізується з додатком Zepp. Це єдина платформа для збору всієї інформації про фітнес і здоров’я власника.

Генеральний директор Zepp Health Вейн Хуанг відгукується про неї так: «У Zepp Health ми даємо спортсменам можливість проводити аналіз продуктивності та відновлення найвищого рівня прямо у них під рукою. Завдяки нашому застосунку Zepp, який тепер легко інтегрує дані як з розумного годинника спортсмена, так і з його кільця Amazfit Helio Ring, власники пристроїв матимуть повний доступ до всієї важливої інформації в одному місці».

Кільце має водонепроникну конструкцію. Воно витримає занурення на глибину до 100 м (до 10 ATM). Його можна носити постійно протягом 4-5 днів. Після цього гаджет потрібно буде зняти й зарядити. Від 0 до 100% заряд поповниться за 1 годину 40 хвилин.

Продажі Amazfit Helio Ring стартують 15 травня. Вартість – 300 доларів. У перекладі за курсом це майже 12 000 гривень.

Більше публікацій за темою