Представлено найшвидший у світі броньований електромобіль

US Armor Group представила броньований Lucid Air Sapphire, який витримує влучання куль 44-го калібру Magnum і оснащений інноваційною системою безпеки. Про це повідомляє видання Teche Blog.

Цей електромобіль із потрійним двигуном потужністю 1234 к.с. і крутним моментом 1430 фунт-фут розганяється від 0 до 60 миль на годину (0-96,56 км/год) за 1,89 секунди та досягає максимальної швидкості 205 миль на годину (329,92 км/год), що робить його одним із найшвидших броньованих автомобілів у світі.

Модифікації Lucid Air Sapphire охоплюють електрошокові дверні ручки, перцевий балончик, непроникний пакет безпеки Інтернету/Wi-Fi, приховані порти для зброї та системи для виявлення і нейтралізації хімічних загроз. Автомобіль здатний проїхати до 427 миль (686,83 км) на одній зарядці. Вартість броньованого Lucid Air Sapphire починається від 475 000 доларів США.

За словами представників компанії, мета створення цього автомобіля полягала в захисті клієнтів від потенційних загроз без шкоди для продуктивності та зручності, перетворюючи його на найшвидший броньований автомобіль на планеті.

Більше публікацій за темою