Microsoft випустила нові версії консолей Xbox. Уже відкрито попередні замовлення

Старт продажів намічений на 15 жовтня.

Компанія Microsoft представила оновлені версії консолей Xbox Series, які вперше вийшли у 2020 році. Нові пристрої були анонсовані на початку червня і викликали великий інтерес серед геймерів. Про це повідомляють на сайті компанії.

Головна новинка – флагманська модель Xbox Series X, яка отримала збільшений обсяг вбудованої пам’яті з 1 до 2 Тб і нову колірну гамму. Ціна пристрою становить $599.

Крім того, компанія випустила Xbox Series X Digital Edition – версію без оптичного приводу, що відрізняє її від оригінальної топової консолі. Ця цифрова версія консолі коштуватиме $449. Також була представлена нова Xbox Series S зі збільшеним до 1 Тб обсягом пам’яті. Ця модель націлена на бюджетний сегмент ринку: її ціна – $349.

Передзамовлення на нові пристрої вже відкриті в різних країнах. Гравці вже можуть оформити попереднє замовлення на всі три моделі: Xbox Series S – 1 Тб у білому кольорі, Xbox Series X – 1 Тб Digital Edition також у білому кольорі та Xbox Series X – 2 Тб Galaxy Black Special Edition. Старт продажів намічений на 15 жовтня, а в деяких країнах – на 29 жовтня.

Нові консолі пропонують геймерам широкий спектр можливостей для гри на різних пристроях. Microsoft також анонсувала випуск низки нових ігор до кінця 2024 року, серед яких Age of Mythology: Retold; Call of Duty: Black Ops 6 і Diablo IV: Vessel of Hatred.

Більше публікацій за темою