Microsoft представила три нові Xbox Series

Компанія Microsoft на літній презентації показала три нові Xbox Series.

Компанія Microsoft анонсувала три нові консолі Xbox Series, вони вийдуть напередодні новорічних свят 2024 року. Представлені біла Xbox Series X без дисковода, Xbox Series S з 1 Тб пам’яті та нова модель Series X «галактичного чорного» кольору – з 2 Тб пам’яті. Усі новинки показали на літній презентації Xbox.

Президент Xbox Сара Бонд представила такі моделі:

  • Xbox Series S у версії на 1 Тб і забарвленні Robot White. Рекомендована роздрібна ціна – $350 (14 150 грн). Ця консоль має «класичний елегантний, сучасний і компактний дизайн Xbox Series S, але оснащена твердотілим накопичувачем місткістю 1 Тб – удвічі більшим обсягом пам’яті, що дає змогу гравцям зберігати ще більше своїх улюблених ігор». Заявляється, що, як і на будь-якій іншій консолі Xbox Series X|S, гравці зможуть максимально ефективно використати кожну хвилину гри завдяки функції швидкого відновлення, блискавичному завантаженню та ігровому процесу зі швидкістю до 120 кадрів на секунду.
  • Xbox Series X Digital Edition у версії на 1 Тб без дисковода і в забарвленні Robot White. Це ідеальний варіант для гравців, які віддають перевагу цифровим технологіям, щоб відчути швидкість і продуктивність Xbox Series X всього за $450 (18 200 грн), пояснили розробники. Біле покриття нової Xbox Series X відповідає кольору Robot White, який використовується на меншій консолі Xbox Series S вартістю $299 (26,7 тис. руб.). Анонімні джерела припускають, що Microsoft модернізувала у цій моделі радіатор, який використовується для охолодження консолі, пояснює The Verge.
  • Xbox Series X у версії на 2 Тб у забарвленні Galaxy Black Special Edition. Рекомендована роздрібна ціна – $600 (24 300 грн). Спеціальне видання Galaxy Black, яку позиціюють як найпотужнішу Xbox, що отримала твердотілий накопичувач місткістю 2 Тб. Ця версія Xbox Series X забезпечує ту саму швидкість, продуктивність і функції, що й Xbox Series X, але з подвоєним обсягом пам’яті та унікальним дизайном, ідеться в анонсі.
Three New Xbox Series X|S Consoles - World Premiere Announce Trailer

Більше публікацій за темою