Створено перший у світі скутер із підтримкою CarPlay та Android Auto

Інтеграція дозволить зробити їзду ще безпечнішою. Тепер не потрібно відвертати увагу на повідомлення, дзвінки та мапи – все керування здійснюється голосом.

Непальська компанія Yatri Motorcycles анонсувала скутер Project 1 Gen 2, який отримає інноваційну фішку – бездротову інтеграцію з Apple CarPlay та Android Auto. Функції давно доступні на повноцінних автомобілях, але поки що ще жодного разу не з’являлися на двоколісних транспортних засобах.

Причому, це стане не єдиною важливою особливістю новинки – компанія проаналізувала понад 1 мільйон кілометрів пробігу та відгуки користувачів, щоб максимально поліпшити комфорт, стабільність, захист і зручність.

Скутер Project 1 Gen 2
Yatri Motorcycles

У другого покоління Project 1 поки що немає повноцінної дати виходу. З чуток, Yatri Motorcycles випустить скутер на ринок до кінця 2024 року. Ціна також невідома, але перше покоління коштує приблизно 4240 доларів або 373 тис. рублів.

Apple CarPlay та Android Auto – функції для iOS та Android, з якими водії можуть під’єднати смартфони до машини. Так з’являється можливість використовувати голосові команди для навігації, відповідати на дзвінки та повідомлення, керувати музикою і переглядати карти. Можна навіть налаштувати інтеграцію з розумним будинком і, наприклад, відчиняти ворота.

Більше публікацій за темою