Samsung випустила «розумні» кросівки для керування смартфоном рухом ніг

Наразі виготовили лише шість пар інноваційного взуття.

Рухайте ногами, щоб керувати телефоном, заявила компанія Samsung і представила обмежену серію кросівок Shortcut у співпраці з дизайнером Роелем ван Хоффом. Взуття оснащене технологією зі зчитування танцювальних рухів, яка запускає різні дії на телефоні.

«З новими кросівками Samsung Shortcut ви зможете керувати своїм телефоном, танцюючи!» – йдеться на сайті компанії.

Як це працює

У підошві є датчики руху, налаштовані за допомогою алгоритму машинного навчання. П’ять жестів пов’язані з п’ятьма ярликами на вашому телефоні, що дає змогу власнику керувати смартфоном за допомогою ніг. Кросівки тестували – в них танцювали сотні людей, щоб перевірити кожну функцію і навчити розпізнавати рухи. При сполученні з телефоном Samsung, коли людина виконує певний рух кросівками, гаджет реагує і виконує потрібні користувачеві дії.

Дизайн

Зовнішній вигляд «розумних» кросівок від популярного дизайнера Роеля ван Хоффа натхненний лінійкою пристроїв Samsung Galaxy. У взутті використані матеріали, що відсилають за фактурою і відтінками до галактики, метеоритів і наднових.

The Samsung Shortcut Sneaker | Samsung Nederland

Як купити кросівки Samsung Shortcut

Кросівки Samsung Shortcut Limited Edition не продаються. Компанія заявляє, що створила всього шість одиниць, спеціально для фанатів своїх гаджетів у Нідерландах, яким пропонується взяти участь у спеціальних конкурсах і виграти пару відповідного розміру з варіацій від 37-го до 45-го. Шанувальники можуть взяти участь у конкурсі в застосунку Samsung Members до 9 липня 2024 року, а переможців буде оголошено на тижні з 15 липня.

Більше публікацій за темою