Стартап представив Cybertruck у світі електроскутерів

Бруклінський стартап Infinite Machine, що займається електротранспортом, торік представив футуристичний електроскутер із незграбним дизайном, що нагадує Cybertruck. Як повідомляє New Atlas, нещодавно компанія анонсувала обмежену другу виробничу партію під назвою P1: First Edition.

Тоді як чимало електроскутерів імітують класичний дизайн скутерів, інші дизайнери бачать в електричній революції можливість вийти за рамки звичного.

Infinite Machine явно не йде второваною дорогою і надихається суворими геометричними лініями Cybertruck від Tesla. Стартап відкрив попередні замовлення на першу партію електроскутерів у жовтні 2023 року, а тепер готується випустити більш обмежену серію First Edition.

Остання версія оснащена тим самим сталевим каркасом із порошковим покриттям і анодованими алюмінієвими панелями, що й раніше. Задня вантажна зона модульна, що дає змогу власникам адаптувати простір для зберігання під себе. На консолі є гачок для сумки та замок для шолома, а під сидінням достатньо місця для зберігання.

Двигун-маточина потужністю 6 кВт видає пікову потужність у 12 кВт для максимальної швидкості 88,5 км/год. Знімна сертифікована UL батарея трохи відрізняється від попередньої. Вона забезпечує такий самий запас ходу на одній зарядці – до 96,5 км, але при цьому має місткість 3,2 кВтг і напругу 72 В.

Кермо оснащене інформаційною панеллю, керованою фірмовою ОС InfiniteOS. Через сенсорний екран доступна вбудована інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay. Електроскутер обладнаний передньою і задньою камерами, GPS-трекінгом і функцією віддаленого розблокування через додаток на смартфоні.

Додаткові функції Infinite Machine P1 включають систему гальмування ABS, двомісне сидіння, велика фара денного світла з вертикальних світлодіодних смуг. Доступні запасні батареї, а ще P1 може бути оснащений причепом у схожому стилі.

P1: First Edition обмежений тиражем у 250 одиниць. Початкова ціна становить $10 000 (~ 412 тис. грн). Доставлення клієнтам зі США почнеться у 2025 році, а міжнародні клієнти будуть поміщені в лист очікування.

Більше публікацій за темою