Xiaomi випустила бездротовий вертикальний пилотяг із функціями миття і самоочищення

Ним легко користуватися навіть однією рукою.

Xiaomi представила новинку в галузі бездротових порохотягів, яка отримала назву Truclean W20 Wet Dry Vacuum. Пристрій підтримує і сухе, і вологе прибирання, а також може автоматично очищати валик у режимі реального часу.

За словами компанії, пилотяг відмінно справляється з будь-якими забрудненнями за один захід, причому навіть у несприятливих для прибирання ситуаціях. Насадка для миття може працювати зі швидкістю до 500 обертів на хвилину, при цьому безперервно подаючи воду. Потужність всмоктування досягає 15 кПа, але за потреби можна встановити й меншу.

Також можна перемикатися між сухим і вологим прибиранням. Для останнього у порохотяга є два баки: один, на 780 мл, призначений для чистої води, а другий, на 550 мл – для брудної.

Місткість акумулятора становить 2 500 мА-год, чого вистачає на 30 хвилин безперервної роботи й, за словами виробника, достатньо для прибирання великого будинку. Після завершення роботи досить помістити пристрій у док-станцію, і вона автоматично помиє і висушить валик: вручну цього робити не потрібно.

Truclean W20 Wet Dry Vacuum буде доступний для міжнародного ринку. Ціну Xiaomi поки не назвала.

Більше публікацій за темою