Анонсовано перший електровелосипед DJI зі швидкою зарядкою та OLED-екраном

Він надійде в продаж уже цього року. Ціна вас здивує.

Компанія DJI, насамперед відома завдяки квадрокоптерам, представила свій перший електровелосипед. Amflow PL оснащений карбоновою рамою, середньомоторним двигуном Avinox і батареєю зі швидкою зарядкою, а також низкою розумних функцій. Про це повідомляє The Verge.

Електровелосипед похвалиться крутним моментом 120 Нм і за необхідності зможе досягати потужності 1000 Вт, що повинно дозволити йому долати навіть найкрутіші схили. У стандартному режимі роботи номінальна потужність мотора складе 250 Вт, а пікова – 850 Вт. Знімну батарею на 800 Вт-год можна буде зарядити з нуля до 75% за півтори години за умови використання фірмового зарядного GaN-пристрою.

При цьому важить Amflow PL всього 19,2 кг. Це багато в чому завдяки 2,27-кілограмовій рамі з вуглецевого волокна і 2,52-кілограмовому двигуну.

Байк оснащений 2-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм, вбудованим у раму. Додаток Avinox дасть змогу отримувати віддалений доступ до самого велосипеда і даних про поїздки. Є і захист від крадіжки: Amflow PL видасть звук сирени й сповістить власника про місцеперебування.

Велосипед має чотири режими допомоги в їзді, включно з автоматичним режимом, у якому потужність підлаштується під опір. Також варто відзначити наявність USB-порту для зарядки телефону або велокомп’ютера, систему підвіски від Fox і раму, на яку можна встановити 27,5- або 29-дюймові задні колеса.

Постачання Amflow PL почнуться в четвертому кварталі цього року. Ціна преміальна: за словами DJI, вона становитиме щось між 7 і 12 тисячами євро.

Більше публікацій за темою