Philips випустила розумний світильник, який імітує сонце

Цей гаджет може замінити вам будильник.

В асортименті розумних гаджетів для дому Philips з’явився смартсвітильник Philips Hue Twilight («Сутінки»), повідомляє The Verge. Він здатний зробити ваш сон здоровішим і природнішим.

Вдень це звичайний світильник, здатний світити всіма кольорами веселки з максимальною яскравістю до 1380 люмен. Весь потенціал пристрою розкривається вранці та ввечері – у ці дні гаджет може імітувати схід і захід сонця, щоб користувачеві було легше прокинутися і заснути.

Так, власник Philips Hue Twilight може вказати час, у який він лягає спати. За кілька годин до початку відпочинку світильник почне світити жовто-помаранчевим світлом, імітуючи захід сонця, і плавно переходитиме в більш холодні тони, імітуючи місячне світло. Весь цей час яскравість світіння повільно знижуватиметься доти, доки людина не засне. Лампа автоматично вимикається до ранку – потім починається імітація світанку.

Philips Hue Twilight рекомендується використовувати як приліжковий світильник, тому він не підійде для робочого столу. Новинка підтримує підключення до розумного будинку від Google та Amazon, а також віддалене управління через Bluetooth. Живиться прилад від дроту. На корпусі є сенсорні кнопки живлення і регулювання кольору. Висота світильника становить 33 сантиметри.

Philips Hue Twilight буде доступний у білому та чорному кольорах. Ціну світильника буде оголошено пізніше.

Більше публікацій за темою