Виробник смартфонів Nokia представив вертикальні окуляри

Фінська компанія HMD, виробник смартфонів Nokia, представила лінійку модних аксесуарів The Phonecore Collection, присвячену до виходу нового смартфона HMD Pulse Pro. До неї увійшли сонцезахисні окуляри з вертикальними оправами та лінзами у формі мобільного телефону.

Модну новинку показали на сайті бренду і заявили, що колекція (окрім окулярів, до неї входять ще рюкзак для смартфона і ремінь для нього ж) покликана «супроводжувати, підкреслювати й доповнювати смартфон, як ніщо інше у світі моди». Усі три аксесуари виконані в кольорі Glacier Green (льодовиковий зелений).

Автором концепції стала дизайнерка з Лондона Шинейд Горі. Оправа окулярів надрукована на 3D-принтері з переробленого пластику. Аксесуар виглядає так, немов у раму вставлено два смартфони.

Примітні й два інших аксесуари з колекції. «Мобільний рюкзак» являє собою напівпрозорий крихітний рюкзачок, надрукований на 3D-принтері, в який поміститься тільки сам смартфон. А широкий ремінь отримав сумочку для телефону.

Причину випуску модної колекції аксесуарів – апарат HMD Pulse Pro – представили наприкінці квітня. До першої оригінальної фірмової лінійки смартфонів HMD увійшли також моделі Pulse+ і Pulse. Усі три апарати позиціюються, як «ремонтопридатні». Власники новинок зможуть замінити пошкоджений дисплей, погнутий порт зарядки або розряджену батарею в домашніх умовах і без спеціальної підготовки. Достатньо буде придбати комплект для самостійного ремонту.

Pulse Pro вийшов у трьох відтінках корпусу: зеленому з бірюзовим відливом, фіолетовому і чорному. Причому в зеленому кольорі пропонується до додаткової покупки ще й зарядний пристрій такого ж відтінку.

Більше публікацій за темою