LG представила навушники з графеновим динаміком

LG Electronics представила на світовому ринку нові бездротові навушники TONE Free T90S з передовими аудіотехнологіями. Як повідомляє виробник, новинка пропонує винятковий звук з високою деталізацією завдяки використанню чистого графену в динаміках.

Графен – це легкий та екологічний матеріал. Він широко застосовується в передових технологіях, допомагає знизити небажані вібрації та забезпечує збалансоване відтворення з потужним басом та покращеними середніми й високими частотами. Ергономічний дизайн навушників розрахований на тривале комфортне прослуховування.

Навушники T90S стали першими з підтримкою об’ємного звуку Dolby Atmos з технологією Dolby Head Tracking на всіх пристроях. Її використання створює динамічний ефект присутності, ставлячи слухача в центр подій при перегляді відео, прослуховуванні музики чи іграх. Якість звуку сягає студійного рівня до 24 біт/96 кГц з додатковим налаштуванням через Dolby Atmos Optimizer.

Для природного аудіовідтворення залучена технологія Meridian Headphone Spatial Processing з чіткою центральною візуалізацією. Perfect Balance від Meridian забезпечує стабільний баланс частот незалежно від гучності.

Особливу увагу приділено гігієні. УФ-чохол LG UVnano дезінфікує навушники від 99,9% бактерій під час заряджання. Використано гіпоалергенні силіконові амбушури.

Серед іншого – покращена функція Plug & Wireless для з’єднання з непарними пристроями без Bluetooth, підтримка кодеків AAC, aptX Adaptive, мультипідключення до 2 пристроїв одночасно. Навушники мають систему адаптивного шумозаглушення та вбудовані мікрофони з алгоритмами очищення розмови.

Нові навушники LG TONE Free T90S представлені на основних ринках з травня поточного року.

Більше публікацій за темою