Dell представила безшумну мишу вартістю 1500 гривень

Компанія Dell презентувала свою найтихішу мишу Silent Mouse MS355, яка дозволить працювати без зайвого шуму, повідомляє Notebookcheck. Новинка привертає увагу двома основними перевагами – безшумністю та тривалим терміном роботи від акумулятора.

По-перше, конструкція миші забезпечує відсутність шуму не лише під час натискання кнопок, а й при використанні коліщатка прокрутки. Це допоможе користувачам зосередитися на роботі без зайвих звуків, що відвертають увагу.

По-друге, акумулятор миші, за твердженнями виробника, здатний пропрацювати до 36 місяців, тобто близько трьох років, перш ніж знадобиться підзарядка. Світлодіодний індикатор біля коліщатка своєчасно сповістить про необхідність зарядки пристрою.

Крім того, Dell Silent Mouse MS355 оснащена точним датчиком із роздільною здатністю до 4020 точок на дюйм. Вона підтримує з’єднання як через Bluetooth 5.1, так і через адаптер 2,4 ГГц, що входить до комплекту поставки.

Варто відзначити, що під час виробництва миші використовували частково перероблений пластик, а її ергономічний дизайн дозволяє користуватися нею як правою, так і лівою рукою.

Ціна новинки становить $37,5 (близько 1500 грн). Dell Silent Mouse MS355 надійде у продаж в третьому кварталі 2024 року, зазначають у компанії.

Більше публікацій за темою