Huawei випустила сонцезахисні окуляри на базі HarmonyOS

Huawei представила сонцезахисні окуляри Eyewear 2 на базі HarmonyOS. Вони отримали чорну квадратну оправу і захисні лінзи UV400. Крім цього стильний пристрій пропонує безліч інтелектуальних функцій.

Так, вбудований голосовий помічник може повідомляти про аномальні погодні умови, нагадувати про час прибуття поїзда, зачитувати сповіщення з додатків на смартфоні тощо. Він навіть здатний стежити за правильною поставою і підказувати, коли потрібно випрямити спину. За здоров’ям хребта стежить спеціальний датчик.

Пристрій характеризується відкритою конструкцією для прослуховування музики завдяки вбудованим динамікам. Для більшої приватності до нього можна підключати деякі моделі навушників, наприклад, FreeBuds Pro 3.

Новинка підтримує сполучення відразу з декількома пристроями на базі HarmonyOS. Перемикатися між ними можна за допомогою сенсорного управління і голосового помічника. Характеристики батареї не розкриваються, але повідомляється, що на одному заряді окуляри можуть пропрацювати до 11 годин. Є захист від бризок і поту за стандартом IP54.

Є також версія з прозорими лінзами. Вона пропонується з різними оправами.

Huawei Eyewear 2 вже доступні для попереднього замовлення в Китаї за 2 200 юанів (≈12 200 грн). У роздріб вони коштуватимуть 2 300 юанів (≈12 900 грн). Терміни появи аксесуара на глобальному ринку поки не називаються.

Більше публікацій за темою