Презентовано нові просторові дисплеї для роботи з об’ємними зображеннями без 3D-окулярів

Компанія Looking Glass Factory представила два нові просторові дисплеї, які дають змогу створювати та демонструвати об’ємні цифрові зображення без необхідності використовувати 3D-окуляри.

На відміну від компактного 6-дюймового дисплея Looking Glass Go, призначеного для домашнього використання і випущеного торік, нові моделі представлені у двох розмірах – 16 і 32 дюйми.

Вони оснащені OLED-панелями з роздільною здатністю 4K і 8K відповідно. Їхні основні переваги включають широкий кут огляду до 150 градусів і можливість показувати об’ємні зображення без 3D-окулярів або інших пристроїв.

Looking Glass 32" Spatial Display: Next-generation holographic technology

16-дюймовий дисплей підтримує понад мільярд кольорів, що дає змогу досягти високої реалістичності тривимірного контенту. Роздільна здатність дисплея становить 3840×2160 пікселів при частоті оновлення 60 Гц.

Одночасний перегляд однієї 3D-сцени можливий для групи від 45 до 100 осіб. Також передбачена підтримка управління жестами за допомогою датчиків і периферійних пристроїв.

Дисплей комплектується HDMI-кабелем для під’єднання до комп’ютера і містить плагіни для Unity, Unreal, Blender, WebXR, а також SDK для розробників.

32-дюймова модель має роздільну здатність 7680×4320 пікселів і підключається до джерела сигналу через DisplayPort. Ця модель може бути оснащена комп’ютером Intel NUC9I7QNB з 16 Гбайт оперативної пам’яті, 250 Гбайт SSD і графічним прискорювачем Nvidia GeForce RTX 3090, що дає змогу використовувати пристрій для ресурсомістких завдань візуалізації та обробки даних.

Нові дисплеї вже доступні для попереднього замовлення за ціною від $4000 за 16-дюймову модель. Ціна і дата початку продажів 32-дюймової моделі поки не розголошуються.

Більше публікацій за темою