Німецький виробник презентував телевізор з бетонним корпусом і 4K

Німецький виробник техніки преміумкласу Loewe представив свій новітній OLED-телевізор Stellar. Головною його фішкою стала задня панель зі справжнього бетону.

Він доступний у варіантах із діагоналлю 42, 48, 55, 65, 77 і 83 дюйми. У середині 2024 року з’явиться ще 97-дюймова версія. У всіх використовується OLED-панель LG з роздільною здатністю 4K.

Новинка має чотири порти HDMI 2.1. Для завантаження і зберігання контенту та додатків прямо на пристрої є 1 ТБ вбудованої пам’яті.

Stellar працює під управлінням Loewe OS9 на базі ОС Tizen від Samsung, тому на цю мить підтримка Dolby Vision відсутня. Виробник обіцяє виправити це за допомогою оновлення прошивки в майбутньому. А поки пропонується HDR10, HDR10+ і HLG. За звук відповідає вбудована аудіосистема потужністю 80 Вт і Dolby Atmos.

Телевізор Stellar

Окремої уваги вартий дизайн новинки: компанія використала алюмінієву раму, глянсову решітку динаміка і бетонну задню панель. При цьому виробникові вдалося зберегти тонкий корпус. Вага, на жаль, не розкривається. Незвичайності та навіть футуристичності додає металева підставка Х-подібної форми, що знімається і регулюється.

Моделі з діагоналями від 42 до 65 дюймів надійдуть у продаж у червні за ціною від 3 300 до 6 000 євро (≈140 000-256 000 грн). Більші версії вийдуть протягом року, їхня вартість поки не називається.

Більше публікацій за темою