Xiaomi випустила розумну поїлку для домашніх улюбленців

Китайський технологічний гігант Xiaomi поповнив свій асортимент розумних пристроїв унікальним гаджетом для власників домашніх тварин – бездротовим інтелектуальним диспенсером води Mijia Smart Pet Water Dispenser. Про це повідомляє видання GizmoChina.

Новинка обладнана 3-літровим резервуаром для рідини та потужним акумулятором місткістю 5000 мАг, який забезпечує безперебійну автономну роботу пристрою до 120 днів. Диспенсер позбавлений проводів та обтяжливих з’єднань.

Система оснащена вбудованим 4-ступеневим композитним фільтром, що гарантує глибоке очищення води протягом усього циклу роботи від акумулятора. Власникам лише необхідно періодично наповнювати резервуар, а напувалка самостійно подбає про забезпечення питною водою домашнього улюбленця.

Mijia Smart Pet Water Dispenser оснащений біосенсорною системою PIR, яка активує подачу води, коли тваринка наближається, і вимикає її за відсутності руху поблизу. Пристрій пропонує кілька режимів диспенсера.

Акумулятор гаджета потужністю 5000 мАг заряджається від 0 до 100% за 5 годин, забезпечуючи до 4 місяців автономної роботи. Піддон та резервуар виконані зі знімних деталей, що полегшує догляд та очищення конструкції.  

Розумний диспенсер сумісний із системою Xiaomi Pampers Smart Link та мобільним додатком Mijia, що дозволяє відстежувати рівень заряду, наповненість резервуара та графік вживання рідини улюбленцем.

Наразі інноваційна напувалка Mijia Smart Pet Water Dispenser доступна для придбання виключно на території Китаю. Її вартість – 249 юанів (~1500 грн).

Більше публікацій за темою