На Kickstarter представили оновлений електричний лонгборд, що складається

Ця дошка розганяється до 42 км/год.

Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складаний електричний лонгборд на Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще 2016 року. Дошка забезпечувала прямий і легкий рух, як інші електричні лонгборди, а також можливість швидкого складання навпіл для полегшення перенесення і зберігання. Ці функції були поліпшені в новій дошці.

На жаль, для розробників Linky Паоло Піппонці та Крістіано Нарді їхня перша краудфандингова кампанія виявилася невдалою. За їхніми словами, головною причиною стала відсутність досвіду в маркетингу. Запуск нової кампанії дав їм можливість істотно поліпшити дошку.

Як і його попередник, Linky 2.0 залишається стабільним і безпечним у стандартній конфігурації їзди, але його можна скласти всього за кілька секунд.

Для збільшення крутного моменту він приводиться в рух двома задніми двигунами з ремінним приводом потужністю 750 Вт, на відміну від одного, як в оригінальної моделі. Завдяки цьому максимальна швидкість збільшилася до 42 км/год, а здатність долати підйоми – до 25% (проти 12% в оригіналу). Також повідомляється про поліпшення плавності розгону і гальмування.

Linky 2.0 додатково оснащений новим літієвим акумулятором вищої напруги, який містить більше комірок, ніж оригінал (36 В/21 700 комірок проти 26 В/18 650 комірок). Батарея збільшує дальність на 25% і при цьому вона на 10% легша. Однієї 90-хвилинної зарядки має вистачити на 23 км.

Замість колишніх 83-міліметрових коліс, Linky 2.0 оснащена новими, легшими 105-міліметровими всюдихідними колесами. Також дошка отримала полегшені перероблені підвіски, які покращують як стабільність, так і маневровість на крутих поворотах.

Пульт дистанційного керування Bluetooth, що входить до комплекту, також було оновлено. У нього тепер більш ергономічний формфактор. Пульт також оснащений РК-екраном, на якому відображається режим їзди (їх чотири на вибір), швидкість і рівень заряду акумулятора.

Нарешті, оновлена друкована плата була перенесена в більш захищене місце і тепер водонепроникна за стандартом IP65 – це означає, що вона захищена від водяних бризок невеликого тиску.

Вся дошка важить 5,8 кг і може витримати людину вагою до 120 кг.

Роздрібна ціна складе $843 (~33 500 грн).

Більше публікацій за темою