Розроблено підводний човен для круїзів дном океану

Підводний човен для туристичних поїздок занурюється на глибину до 200 м.

Компанія Triton Submarines оголосила про постачання першого підводного човна Triton 660/9 AVA американській туристичній компанії. Незвичайна 9-місна капсула з оглядовим склом дасть змогу туристам вирушити в подорож морським дном під час прогулянки на круїзному лайнері.

Підводний човен призначений для занурення на глибину до 200 метрів і може перевозити до восьми туристів і пілота. Triton 660/9 AVA розвиває швидкість до 3 вузлів (5,5 км/год) і може залишатися під водою до 12 годин. Через широке панорамне скло, що займає більшу частину витягнутого у формі міхура корпусу, туристи можуть спостерігати за життям морської фауни.

Виробник зазначає, що зручний, оздоблений шкірою салон можна швидко обладнати під коктейль-бар, їдальню або спа-центр. «Прозорість акрилового корпусу після занурення така, що ви відчуваєте себе єдиним цілим із водою», – зазначають розробники. Щоправда, схоже на борту цього розкішного підводного катера бракує ванної кімнати, тож із напоями на борту варто бути обережнішими.

Більше публікацій за темою