Sony представила найяскравіші 4K-телевізори лінійки Bravia

Компанія Sony оновила свою преміумлінійку домашніх кінотеатральних телевізорів Bravia, представивши найяскравіші на сьогодні 4K-моделі з низкою інноваційних технологій.

Нова лінійка складається з чотирьох серій: Bravia 3 LED, Bravia 7 Mini LED, Bravia 8 OLED та флагманська Bravia 9 Flagship Mini LED. Остання стала майже на 50% яскравішою порівняно з торішньою версією та отримала на 325% більше локальних зон затемнення для кращого контрасту зображення.

Попри підвищену яскравість, енергоспоживання Bravia 9 знизилося на 20%. Телевізор також оснащений динамічними Dolby Vision звуковими системами для просторового звучання та підтримує адаптивне калібрування зображення відповідно до контенту. Операційною системою слугує Google TV.

Серія Bravia 8 отримала OLED-панелі з частотою оновлення 120 Гц, стала тоншою майже на третину та має вужчі рамки в порівнянні з попередниками. Bravia 7 обладнано Mini LED екраном з технологією локального затемнення, а Bravia 3 – 4K РК-дисплеєм зі зниженим споживанням енергії при частоті 60 Гц.

Ціни на нові телевізори Sony Bravia починаються від $600 за базову модель Bravia 3 з діагоналлю 43 дюйми. Флагманська Bravia 9 коштуватиме від $3300 за 65-дюймову версію до $5500 за 85-дюймову.

Деякі моделі вже доступні для замовлення у США та Канаді. Компанія Sony поки не уточнює графік виходу нових телевізорів Bravia на інших ринках.

Загалом, оновлена лінійка демонструє безкомпромісний підхід Sony до створення найсучасніших домашніх кінотеатральних систем із використанням передових дисплейних технологій.

Більше публікацій за темою