Huawei випустила кишеньковий Wi-Fi роутер

Важить всього 96 г, а товщина – лише 13,7 мм. Вийде під’єднати відразу 16 пристроїв.

Компанія Huawei представила новий кишеньковий роутер Portable Wi-Fi 5. Він дає змогу роздавати інтернет за допомогою мобільного зв’язку.

Пристрій працює завдяки сім-карті, що працює в мережах 4G. Швидкість вхідного з’єднання роутера – до 195 Мбіт/с, вихідного – до 105 Мбіт/с. Показники стали кращими майже на третину порівняно з минулим поколінням пристрою.

Товщина роутера становить усього лише 13,7 мм, на 15,4% менше попередника, а важить він 96 г. Завдяки такому розміру Portable Wi-Fi 5 можна помістити навіть у кишеню.

Усередині знаходиться акумулятор на 2400 мАг. Його вистачить приблизно на 8-9 годин роботи без підзарядки, тобто на цілий робочий день. Користувачі можуть одночасно під’єднати до 16 пристроїв. Керувати з’єднанням можна за допомогою програми Huawei Smart Life. Вона дає змогу відстежувати передачу даних, ставити ліміти та створити окрему мережу для гостей.

Huawei Portable Wi-Fi 5 продають у чорному, білому і синьому кольорі з матовою обробкою. Вартість роутера починається від 229 юанів (приблизно 1250 грн).

Більше публікацій за темою