JBL представила сонцезахисні окуляри з функцією бездротових навушників

Аудіоокуляри Yinyue Fan є сонцезахисними окулярами з вбудованими навушниками відкритого типу, мікрофонами та інтелектуальними алгоритмами придушення шуму.

Yinyue Fan від JBL мало чим відрізняються від звичайних сонцезахисних окулярів, але водночас у них реалізовано цікавий прозорий дизайн. Для передачі аудіо пристрій використовує спеціальні динаміки лінійного трекового типу, забезпечуючи чіткий і якісний звук.

Технологію Directional Sound Field System від JBL розроблено для мінімізації витоку звуку, гарантуючи, що сторонні не чутимуть те, що ви слухаєте під час програвання музики або розмов телефоном. А для якісної передачі голосу окуляри оснащені мікрофонами з подвійним формуванням звукових хвиль та інтелектуальним алгоритмом шумозаглушення, повідомляє видання ITHome.

Окуляри Yinyue Fan обладнані лінзами із захистом від ультрафіолету, блокуючи шкідливі УФ-промені. Вага окулярів становить лише 52 грами. Вони зможуть прослужити багато років завдяки металевому шарніру кріплення завушників, а приємна для шкіри внутрішня поверхня та ергономічний дизайн забезпечать зручну посадку. На вибір пропонуються круглі або квадратні оправи, кожна з яких доступна в трьох колірних варіантах.

Аудіоокуляри від JBL мають захист від пилу та води за стандартом IP54, тому їх можна носити й під час дощу. Підключення до гаджетів здійснюється через Bluetooth 5.2 – окуляри автоматично вмикаються і вимикаються при їх знятті або одяганні відповідно. Для управління музикою і дзвінками передбачено сенсорне управління. Також є можливість налаштування звуку за допомогою еквалайзера і жестів управління в офіційному додатку бренду. Заявляється, що одного заряду батареї вистачає до 8 годин безперервного прослуховування.

Офіційна вартість JBL Yinyue Fan у Китаї становить 1299 юанів (~7 100 грн).

Більше публікацій за темою