Представлено вантажний електровелосипед із запасом ходу 110 км

Комфортний і надійний велосипед підходить для їзди як містом, так і бездоріжжям.

Компанія Fiido випустила електровелосипед T2 з акумулятором, що забезпечує запас ходу 110 км, м’якими передніми шинами та масивними товстими шинами ззаду, а також системою допомоги при педалюванні на швидкості до 45 км/год, повідомляє New Atlas. Вантажні електровелосипеди часто позиціюються як заміна сімейним автомобілям.

Вантажність T2 становить 200 кг і в ньому більше місця для речей, ніж у його попередника. Це дає змогу розмістити кошики, коробки, сумки або двох дітей. На задній стійці можна додатково встановити сидіння.

Двигун у задній маточині також розрахований на потужність 750 Вт, крутний момент 60 Нм і обмежену максимальну швидкість 25 км/год. Акумуляторний блок за підсідельним штирем було збільшено до 998,4 Втг.

Fiido повідомляє, що реальний запас ходу на одній зарядці становить до 110 км за мінімального з п’яти рівнів допомоги педалям або 100 км, якщо їхати тільки на електротязі (без крутіння педалей). Вантажний електровелосипед також оснащений 7-ступінчастою коробкою передач Shimano. Це дає змогу легше заїжджати на гірки й розганятися з місця.

Кольоровий РК-дисплей дає змогу перевіряти стан і регулювати режим живлення. Електровелосипед можна вмикати віддалено за допомогою розумного годинника Fiido Mate (купується окремо) і підключатися до супутнього мобільного застосунку на смартфоні.

T2 побудований на універсальній рамі з алюмінієвого сплаву з низькою посадкою. Це означає, що він підходить для людей зростом від 1,5 до 2 метрів. Кермо велосипеда регулюється за висотою, тому можна знайти зручне положення для їзди. Амортизаційна вилка з ходом 60 мм і широкі шини CST (4 дюйми) на 20-дюймових колесах забезпечують плавну їзду по нерівній місцевості. Чотирипоршневі гідравлічні дискові гальма з роторами діаметром 230 мм гарантують надійне та чуйне гальмування.

Електровелосипед важить цілих 39,5 кг і поставляється з крилами для захисту від бризок, центральною підставкою на двох ніжках для стійкого паркування, а також фарою і заднім гальмівним ліхтарем для денного і нічного використання. Його також можна оснастити більш ніж дюжиною аксесуарів, включно з поручнями безпеки, сумками, тримачем для телефона і шоломом.

T2 продається за $1499 (~59 000 грн).

Більше публікацій за темою