Представлено перший у світі котячий унітаз зі змивом та HD-камерою нічного бачення

Ціна «кусається», але ви й ваш улюбленець точно будете задоволені покупкою.

Стартап Petgugu Global знайшов спосіб полегшити життя всім власникам кішок. Компанія придумала і створила унікальний унітаз, який ідеально підходить для домашніх тварин і допомагає утримувати дім у чистоті та без неприємних запахів. Інноваційний продукт автоматично змиває котячі фекалії, позбавляючи господаря від необхідності здійснювати цю ненависну дію самостійно.

Для роботи пристрій потрібно під’єднати до каналізаційної системи. Різні розумні датчики, зокрема інфрачервоні, вагові та ультразвукові, стежать за тим, коли і як кішка ходить у туалет. Після того як ваш улюбленець зробив усі свої справи й вийшов з мінівбиральні, девайс автоматично вмикається і змиває фекалії в каналізацію. Конструкція не потребує очищення після кожного використання – принцип роботи та очищення схожий на звичайний людський унітаз.

Gizmochina пише, що це перший подібний пристрій у світі. Завдяки великому об’єму сховища наповнювача, що змивається (15 л), туалет підходить для будинків і квартир, у яких мешкають одразу кілька котів. Вага вихованця теж не повинна стати проблемою. Унітаз витримує тварину вагою до 12 кг.

Котячий унітаз зі змивом Petgugu

Виробник зазначає, що унітаз Petgugu призначений для роботи з водорозчинними наповнювачами для котячих туалетів. Використання інших варіантів не рекомендується, оскільки у воді можуть утворитися грудки, які призведуть до засмічень і знизять ефективність промивної системи.

Ті, хто переживає за стан улюбленого кота або кішки, будуть раді дізнатися, що котячий унітаз зі змивом пропонує низку додаткових опцій. Зокрема, у нього є HD-камера нічного бачення, що працює цілодобово і без перерв. З її допомогою вийде стежити за туалетними звичками улюбленця і перевіряти стан його фекалій у режимі реального часу (актуально для тих, у кого тварина хворіє). Пристрій також має підтримку дистанційного керування і функцію дезінфекції.

Де купити

Проєкт Petgugu представлений на краудфандинговій платформі Indiegogo. Підтримавши творців, ви зможете стати одним із перших, хто випробує розумний пристрій догляду за кішками. Доставити замовлення обіцяють у будь-яку точку світу починаючи з червня 2024 року. Єдиний мінус – ціна, вона «кусається». За пристрій просять $1099 (~43 000 грн). І це вже з урахуванням знижки при ранньому бронюванні.

Більше публікацій за темою