ASUS показала мобільний акумулятор у вигляді молота Тора

За допомогою портативної станції вийде зарядити безліч пристроїв.

Компанія ASUS представила незвичайний пристрій для шанувальників скандинавської міфології або серії фільмів про супергероя Тора. Новинкою виявився компактний акумулятор ROG Mjolnir.

Портативна станція виконана у вигляді молота Тора, який називає Мйольнір. Вона навіть отримала відповідну ручку для перенесення. Пристрій оснастили екраном для відображення інформації про роботу, а також чотирма розетками для підключення побутової техніки та інших девайсів. Крім цього, в наявності є по два порти USB-A і USB-C. Потужність станції та інші параметри не уточнюються. Імовірно, руків’я можна використовувати як джерело світла.

ASUS підкреслила, що ROG Mjolnir не першоквітневий жарт. Пристрій дійсно випустять, але термінів компанія не називає. Новинку представлять на виставці Computex 2024, яка розпочнеться 4 червня. Очікується, що на заході розкриють подробиці портативного акумулятора і назвуть ціну.

У минулому ASUS уже випускала продукти, присвячені скандинавським міфам. Наприклад, у геймерській лінійці ROG є блоки живлення Thor.

Більше публікацій за темою