У мережі показали стіл майбутнього, який може замінити монітор, клавіатуру і колонки

Про цей стіл мріють усі: програмісти, офісні працівники, студенти та навіть геймери.

Дизайнери з Південної Кореї представили Mindset – концепт робочого столу, який може замінити монітор, клавіатуру і колонки.

Усі аксесуари вже вбудовані в стільницю. Користувачеві достатньо лише під’єднати системний блок до столу, щоб насолоджуватися мінімалістичним робочим простором.

Усередині столу ховається 40-дюймова OLED-матриця, яка розгортається за одним натисканням кнопки. Цей екран покликаний замінити монітори, які зазвичай займають багато місця.

У дисплеї є вебкамера, призначена для відеодзвінків. За екраном розташована стереосистема, що складається з кількох динаміків і покрита світлою тканиною. Ці динаміки виступають у ролі колонок для ПК.

У самій стільниці є вбудована бездротова зарядка і сенсорна панель з клавіатурою і трекпадом, що світиться. Власнику такого столу взагалі не доведеться думати про купівлю аксесуарів – все і так є.

Додатково Mindset оснащений портами для зарядок і кнопкою живлення, яка вмикає режим роботи та режим відпочинку. Під час активації режиму відпочинку дисплей ховається в стільницю, клавіатура відключається, а користувачеві дістається порожній простір для читання або малювання. Усі дроти ховаються в ніжку столу, не порушуючи мінімалістичний дизайн робочого місця.

Єдине, чого немає в столі Mindset, це ніжок з підіймальним механізмом, щоб користувач міг працювати стоячи. Згідно з рендерами, Mindset має висоту 0,819 метра, довжину 1,4 метра і ширину 0,8 метра. Поки що це тільки концепт. Неясно, чи буде він колись втілений у життя.

Більше публікацій за темою