Xiaomi представила світильник із вбудованою сушаркою для одягу

Можна забути про незручні складні сушарки, які займають багато місця і мають неестетичний вигляд.

Компанія Xiaomi презентувала новий продукт – стельовий світильник із вбудованою сушаркою для білизни. Пристрій отримав назву Mijia Smart Clothes Dryer Pro, повідомляє Gizmochina.

У Xiaomi вже є стельові сушарки, проте ця краща за попередні в усьому. По-перше, вона отримала більш компактний корпус завтовшки всього 9,8 см. У складеному вигляді пристрій виглядає як світильник і майже не відрізняється від звичайного. Світлом можна керувати зі смартфона або за допомогою розумної колонки – лампи підтримують регулювання температури та яскравості.

Якщо потрібно розвісити білизну, потрібно опустити вішалки. Конструкція опускається на відстань до 1,1 метра від стелі. Каркас витримує до 35 кг одягу і може вмістити до 42 плічок.

Механізм оснащений технологією виявлення перешкод – вішалка автоматично зупиняється і ховається у світильник, якщо під час розгортання щось встало на шляху. Xiaomi заявляє, що шум сушарки під час складання не перевищує 55 дБ і споживає на місяць менше ніж 1 кВт-год електроенергії.

Вартість Mijia Smart Clothes Dryer Pro становить 1199 юанів (15 600 рублів). Продажі стартують у Китаї 2 квітня, пізніше – в інших країнах. Сушарка-світильник поставляється в комплекті з пультом. Компанія заявляє, що монтаж не займе багато часу, оскільки продукт буде доставлений користувачеві вже в зібраному вигляді.

Більше публікацій за темою