LG показала музичний стіл із динаміками в ніжках

Цей стіл може замінити розумну колонку і стереосистему для телевізора.

Компанія LG спільно з «Членством дизайнерів Південної Кореї» представила Verre – концепт столу з вбудованими колонками. Динаміки ховаються в чотирьох ніжках під стільницею.

Згідно з рендерами, кожна ніжка оснащується одним сабвуфером, кількома середньочастотними та високочастотними драйверами. Разом стереосистема здатна створити просторовий звук, який буде ідеальний для перегляду фільмів.

Стіл LG Verre покликаний замінити морально застарілі колонки для телевізорів. Користувачам більше не доведеться думати, як розмістити аудіосистему для ТВ так, щоб вона не впадала в очі. Друга перевага столу – звук з нього поширюється з центру кімнати на всі чотири сторони, що робить пристрій ідеальним для меломанів і любителів влаштовувати вечірки.

Кнопка ввімкнення столу розташована збоку. Для управління використовується сенсорна панель, розташована зверху ніжки.

Є у столу і мінуси. Наприклад, звук буде постійно виходити з підлоги, що не сподобається всім користувачам. Неясно, чи буде чути звук столу сусідам знизу, чи буде стіл захищений від випадкового пролиття на нього рідини, і що робити, якщо випадково розбив скло.

Поки що LG Verre – лише концепт. Однак компанія може насправді задуматися про випуск подібного продукту на масовий ринок.

Більше публікацій за темою