Анонсовано перевидання культового телефону Nokia

Nokiamob: HMD Global випустить нову версію Nokia 3210 у травні

Компанія HMD Global, яка володіє правами на бренд Nokia, анонсувала повернення «ікони». Це станеться у травні 2024 року. За припущеннями видання Nokiamob, мова йде про перевидання культового мобільного телефону Nokia 3210, випущеного 25 років тому.

На офіційному акаунті HMD у мережі X з’явилося піксельне зображення нового девайсу з підписом «Ікона повертається у травні».

Журналісти проаналізували піксельний малюнок і дійшли висновку, що він більше нагадує силует моделі 3210, ніж не менш легендарного 3310, з якого HMD Global розпочинала свій бізнес перевипуску пристроїв Nokia.

Оригінальна Nokia 3210, представлена у 1999 році, вважається однією з найбільш комерційно успішних моделей бренду – за весь час було продано близько 160 мільйонів екземплярів цього телефону. Видання Nokiamob припускає, що нова версія 3210 від HMD Global буде орієнтована на широке коло користувачів і, імовірно, працюватиме на операційній системі KaiOS

Поява піксельного тизера від HMD Global відбувається на тлі повідомлень про те, що наприкінці 2025 року у компанії закінчаться права на використання бренду Nokia для випуску девайсів.

Деталі щодо характеристик та функціоналу оновленої Nokia 3210 поки що не розголошуються. Презентацію ретро-новинки слід очікувати у травні 2024 року.

Більше публікацій за темою