Asus представила надчутливу мишу для кіберспортсменів

Важить пристрій лише 55 грамів і має значний термін служби клавіш із ресурсом до 100 млн натискань.

Головною перевагою Moon Blade 2 ACE є абсолютно новий сенсор ROG AimPoint Pro 42K. Він володіє високою роздільною здатністю з показником 42 000 точок на дюйм (DPI) і максимальною швидкістю відстеження 750 IPS. Це забезпечує точне управління і швидкість реакції, що вкрай важливо для кіберспорту, – зазначає видання Gizmochina.

Компанія ROG стверджує, що датчик також мінімізує відхилення CPI всього до 1%, забезпечуючи точну передачу рухів користувача на столі на дисплей монітора.

Також Asus подбала і про комфорт гравців. Миша Moon Blade 2 ACE вирізняється ергономічним дизайном для правої руки. У ній використані перші оптичні мікроперемикачі ROG, що обіцяють тактильно приємні клацання і солідний термін служби в 100 мільйонів натискань.

Здивувала і неймовірно мала вага гаджета. Завдяки використанню екологічно чистих нейлонових матеріалів на біологічній основі та продуманому компонуванню друкованої плати компанії вдалося досягти надмалої ваги – всього 55 грамів. Тому миша забезпечує легке керування та знижує стомлюваність під час тривалих ігрових сесій.

Moon Blade 2 ACE підтримує безліч налаштувань під’єднання: через дріт через порт USB Type-C, через Bluetooth або через бездротовий зв’язок на частоті 2,4 ГГц. Бездротова опція може похвалитися винятковими характеристиками: технологія SpeedNova від ROG мінімізує затримки й підвищує стабільність, а технологія прискорення віддачі забезпечує високу швидкість опитування 4K (по дроту цей показник дорівнює 8K). А для множинного і простого під’єднання миші до різних девайсів передбачена технологія Omni.

Вартість гаджета та дата початку продажів виробником поки не оголошені.

Більше публікацій за темою