Samsung представила нові пральні машини з AI-фішками

Нейромережі заощадять енергію та воду. А ще вони бережуть одяг.

Samsung представила дві нові пральні машини, які підтримують ШІ-функції. Інформація про моделі з’явилася на сайті бренду.

Нейромережі допоможуть власникам техніки економити. За даними Samsung, за допомогою ШІ час прання може скоротитися вдвічі.

Також технологія дає змогу підвищити енергоефективність на 70% порівняно зі звичайними моделями. При повному завантаженні машина може закінчити прання за 39 хвилин.

AI Ecobubble допомагає економити мийний засіб, який перетворюється на бульбашки й простіше проникає в тканину, зокрема за холодної води. Користувачам обіцяють, що боротьба з брудом стане ефективнішою на 24%. Крім цього, ШІ розпізнає тип тканини й оптимізує процес прання.

Для тихої роботи в машині використовується цифровий інвертор. Він також дає змогу знизити споживання енергії. У пральної машини є функція самоочищення, для якої використовуються потужні струмені води. Керувати роботою техніки можна через додаток SmartThings для смартфонів.

Вартість пральних машин починається від 820 доларів (близько 3200 грн). Моделі підтримують до 11 кг речей у режимі прання і до 7 кг при сушінні. Придбати машини поки що можна тільки на індійському ринку.

Більше публікацій за темою