Представлено електрочовен із функціями автобудинку

На воді це шикарний засіб пересування, на суші – затишний будинок, який можна причепити до машини.

Компанія з Туреччини Sealvans представила електричний човен у форматі причепа, який можна використовувати як автобудинок. Про це повідомляє Electrek.

Розробники створили два варіанти човна. Довжина першої моделі склала 4,2 метра, другої – 7,5 метра. Човни випускають із бензиновим двигуном і електричним. В останньому випадку місткість батареї – 8960 Втг.

All You Ask For One Vehicle... Break The Limits!

Вантажність великого електротяга сягає 3000 кг. Він розвиває швидкість до 13 вузлів на двигуні потужністю 50 к.с. Для керування потрібен спеціальний дозвіл. У меншого човна потужність двигуна становить 10 к.с., для нього не потрібен особливий морський сертифікат.

Усередині кожного варіанта встановили панорамне скло. Для оздоблення використовується штучне і справжнє тикове дерево. Серед зручностей – електрична плита, холодильник і газова духовка, ортопедичні матраци та телескопічні столи. У ванній кімнаті розмістили душову кабіну і морський унітаз.

Вартість молодшої моделі починається від €28000. Старшу продають за €58500. Ціна виявиться вищою, якщо майбутній власник захоче придбати якісь додаткові послуги для човна.

Більше публікацій за темою